Unsere Kunden haben mehr Geld!
    • German
    • Turkish
    • French

Edukimi dhe Trajnimi

Formacioni mire i financuar

Në shekullin e 21, është pothuajse e pakonceptueshme që dikush të punojë deri në pensionimin e tij me të njëjtin punëdhënës. Një trajnim i vazhdueshëm është shumë i dobishem dhe i sigurt në karrierë. Ne kemi një shumë të mundësive për trajnim private në Zvicër dhe jashtë vendit. Nuk e kane te gjithë fatin e mirë që punëdhënësi financon trajnimin. Si baba apo profesionist i rinj, ajo është gjithashtu e lehtë për të ndërtuar rezerva për një trajnim të mirë. Një mundësi do të ishte një kredi per te ardhmen. Me një kredi të tillë, ju do të merrni të hollat të dëshiruar dhe mund të financoni trajnimin tuaj.

Shumen e normës së kreditit ne e përshtatemi së bashku në buxhetin tuaj, këtu ne mund të ofrojmë një afat të kredisë deri në 72 muaj. Na telefononi ose kërkoni tani kreditin e deshiruar per trajnimin e juaj.