Unsere Kunden haben mehr Geld!
  • German
  • Turkish
  • French

Pyetje dhe përgjigje

Pyetje para Kreditit?

 • Unë punoj përkohësisht. Mund të merrni një kredi?
  Po, në qoftë se ju jeni duke punuar përkohësisht të paktën 12 muaj të fundit, ju do të merrni një kredi.
 • Unë jam një AHV ose IV pensionist. Mund të marr një kredi?
  Po, në qoftë se ju nuk merrni përfitime shtesë, ju do të merrni një kredi.
 • Unë jam partner i AG-s ose GmbH. Mund të marre një kredi?
  Po, në qoftë se ju mund të na dergoni një vlerësim tatimor, ju mund të merrni një kredi.
 • Une jam i ri në Zvicër. Mund të marrë një kredi?
  Nëse ju jeni të paktën gjashtë muaj në Zvicër, mund të merrni një kredi.
 • Unë jam vetë-punësuar. Mund të marrë një kredi?
  Po, në qoftë se ju mund të na dergoni një vlerësim tatimor, ju mund të merrni një kredi.
 • Unë kam nevojë për të holla të shpejtë. Kur behet Pagesa?
  Në rast të një vendimi pozitiv, ju merrni paratë tuaja menjëherë pas kalimit të afatit ligjor prej 14 ditësh, ju paguajmë.
 • Unë kam një B, L ose leje qëndrim C. Mund të marr një kredi?
  Po, ju merrni një kredi. Përjashtim bëhet me leje qëndrim L në të cilën ju duhet të jetë të paktën 12 muaj në Zvicër.
 • Unë dua të zbresë interesin e kredisë nga tatimi. A është e mundur kjo?
  Në varësi të kantonit, ju mund të zbresëni interesin e borxhit të kreditit nga të ardhurat tuaja të tatimit. Çertifikatë interesi të kredisë e merrni çdo fillim viti.
 • Unë jetoj në Gjermani apo Francë dhe punoj në Zvicër. Mund të marr një kredi?
  Po, në qoftë se ju keni një  leje qëndrim G dhe për të paktën tre vjet punë në Zvicër, atëherë mund të merrni një kredi.
 • A mund të siguroj veten kundër papunësisë, aksidentit ose sëmundjes për këste të kredisë?
  Po, me një premi të vogël mujore ju keni mundësi për të siguruar normat e tuaja të kredisë kundër papunësisë, aksidenteve apo sëmundjeve.
 • Cilat janë normat e interesit?
  Norma e saktë e interesit është vendosur sipas procesin e aplikimit tuaj dhe është i bazuar në rrethanat personale dhe mundësisht në bazë të kontratave të mëparshme ose ekzistuese. Kostojat e kredisë që rrjedhin nga shuma e kredisë dhe norma e interesit. Përdorni kalkulatorin ton Cash Credit, për të siguruar më saktë.
 • Sa kredi mund të marr?
  Shuma e kredisë varet nga situata juaj personale financiare dhe ndryshon nga një person në tjetrin. Thjesht shkruani të dhënat tuaja personale në formën e aplikimit dhe ne do të krijojmë një ofertë personale kredie.

Pyetje pas kreditit?

 • A mund te rris kreditin?
  Kur kontrata e kreditit mbyllet ne do të ju informojmë në lidhje të rritjes së kreditit. Në një kërkesë përseri të hollave, mund të rrisim kreditin tuaj. Norma e kredisë është gjithmonë në fillim të muajit me afat, kështu që ju nuk do të humbasni asnjë pagesë, ajo është shumë e rekomanduar për të ngritur një urdhër për normën e shlyerjes së kredisë.
 • A mundem kreditin të paguaj para kohe?
  Huamarrësi mund të paguajë kredinë e tij para kohe. Në këtë rast, ai paguan vetëm normë interesi për periudhën e kaluar të kredisë.
 • Po në lidhje me vonesë të pagave mujore?
  Ju lutem lajmërohuni para kohe nëse ju nuk mund të paguani në kohë. Ne pastaj mund të organizojmë për një Mahnstopp ose të tërheqë një rritje të kredisë në konsideratë, në mënyrë që ju do të keni një kornizë të qartë financiare. Përsëritja e pagesave me vonesë gjatë shlyerjes së kredisë mund të ketë një hyrje negative në Zyrën Qendrore të Informacionit të Kredive (ZEK). Në rast të një shënimi negativ në ZEK, ju nuk keni qasje më për kredi, lizing apo kart-kredie.