Unsere Kunden haben mehr Geld!
    • German
    • Turkish
    • French

Kompania jonë

Ekip

Ne si ekip të kreditit jemi një ekip i të rinjve dhe dinamikë. Prandaj emri i firmës përfshin TEAM fjalë, sepse ne kemi një rrjet të njerëzve nga vende të ndryshme dhe gjuhë. Për ne është e rëndësishme që klientët tanë janë shërbyer në gjuhën e tyre, sepse gjuha është në pamje për njeriun që parandalon keqkuptimet. Zvicra si një vend shumë demokratik dhe multikulturor ka nevojë për kompanitë që ofrojnë shërbime në gjuhët e botës sonë. Një kredi personale është një vendim i rëndësishëm, dhe këtu ne ofrojmë një ekip profesional dhe të suksesshëm për realizimin e kërkesave të konsumatorëve.

Vizioni

Vizioni dhe misioni ynë çdo ditë është që të ofrojmë klientëve dhe partnerëve tanë një shpejtësi shërbimi. Vazhdueshme të rritet dhe për të përmirësuar, është puna jonë e përditshme. Fokusi i punës tonë të përditshme është i bazuar në të mirën e klientëve dhe partnerëve tanë. Ne jemi të vetëdijshëm se vetëm një klient i kënaqur dhe sot partner siguron ekzistencën tonë si një kompani e nesërme. Vizioni ynë afatgjatë është që të jetë në sektorin e kredive zvicerane privat në një institucion kryesor dhe të qëndrueshme financiare.

Lokacioni

Nëpërmjet rrjetit tonë të partnerëve, është e mundur që ne si ekip të kreditit për të ofruar klientëve tanë afërsinë, të cilën ai ka nevojë. Ne jemi ku është mirë të përshtatshme për klientët tanë, që do të thotë se ne mund të vizitoni klientët tanë kur është e nevojshme në shtëpi, në punë ose në një vend sipas dëshirës së tij. Për momentin ne kemi caktuar vende në Basel, për të mundësuar klientëve tanë për të ardhur. Sot, TIME është shumë e vlefshme për të gjithë. Prandaj, ne përpiqemi për të bërë klientët tanë aq e lehtë të jetë e mundur për të përdorur shërbimin tonë. Ne kemi ngritur faqet e internetit të veçanta dhe formularët e aplikimit. Konsumatori ynë mund të përdor 24 orë në ditë në internet dhe shërbimin tonë. Nuk është i detyruar për kohë dhe vend.

Rreth kompanis tonë

Ne të ekipit të kreditit mendojmë dhe veprojmë në kohë të gjatë, dëshira jonë më e madhe është një klient i kënaqur. Menaxhimi i ekipit të kreditit ka përvojë të gjerë në dhënien e kredive dhe në shërbimet financiare. Ne ekipi kreditit janë të bindur se një klient i kënaqur sot mbetet e vërtetë për kompaninë tonë në afat të gjatë dhe kështu siguron ekzistencën tonë si një kompani. Konsumatorët e ekipit të kreditit kanë avantazhin e madh që ata janë kujdesur mirë për pas kreditimit. Ne skuadra e kreditit menaxhojmë marrëveshjet aktuale të kredisë, kështu që nuk është gjithmonë një avantazh për klientët tanë të marrë një kredi, është një hap i rëndësishëm në jetë, ndërkohë që ajo ka nevojë për këshilla profesionale dhe mbështetje në të njëjtën kohë. Ne ekipi i kreditit jemi në dispozicion të klientëve tanë për çdo pyetje që mund të keni. Ne kemi zgjidhje e kreditit për punonjësit, punonjësve të përkohshëm, pensionistët AHV, IV pensionistët, shtetas fqinjë, të vetë-punësuar dhe PLC ose partneri GmbH. Bëni sot aplikimit të kredisë tuaj dhe shih për veten. Nga shërbimet tona

Ne jemi të kënaqur me kërkesën tuaj. I juaji Kredit Team

Unser Unternehmen

Vite përvoje, të besueshme dhe këshilla të ekspertëve!

Zuverlässig und kompetente Beratung
Zuverlässig und kompetente Beratung
Zuverlässig und kompetente Beratung
Zuverlässig und kompetente Beratung

Donacionet tona

Premtimi ynë për klientët tanë: Nga një kredi prej 10,000 CHF ne dhurojë CHF 10 për një organizatë bamirësie. Ekipi i kredit i ka vënë vetës qëllimin e mbështetjes të varfërve. Ne preferojnë ZEVO organizatat të regjistruar. Por ne kemi mbështetur edhe organizatat rajonale, të cilat projektet e veta kanë vepruar në rajonet e varfëra të botës. Për arsye privatësije ne nuk mund të përmendim emra.