Unsere Kunden haben mehr Geld!
    • German
    • Turkish
    • French

makinë të re

Deshironi nje veture te re?

Mos keni lind tani një fëmi dhe mos e doni ndonjë veturë familjare? Ka shume arsyje, pse njeri e meriton një veturë të re. Shpesh ndodh, kur është e nevojshme vetëm në momentin e gabuar dhe ju nuk keni rezerva të mjaftueshme të holla për të paguar për një makinë të re mund të ju pengojë. Një variantë është që të merrni një kredi ku ju merrni të hollat dhe e financoni veturën e re. Me një kredit veture keni disa përparësi. Vetura është e juaja dhe mund të shitni në çdo kohë dhe të merrni të hollat prap.

Tjerat arsyje të rëndsishme janë: Bilanci në fund të afatit të kredisë, pa kufizim kilometrazhin dhe zbritjes së interesit në të gjitha taksat. Të përfitojnë nga këto të mira e një kredi personale dhe të bëjë sot në internet detyrimin e aplikimit të kredisë.