Unsere Kunden haben mehr Geld!
  • German
  • Turkish
  • French

Partner i ekipit

Sëbashku arrijmë më shumë

Ekipi i kredisë është, siç sugjeron emri, një kompani e përbërë nga një ekip i partnerëve. Një rrjet i njerëzve profesional mund të arrijë më shumë së bashku, ne si një ekip të kreditit janë të specializuara në fushën e agjencive private të kreditit dhe të kemi marrëveshje bashkëpunimi me kompani të njohur zvicerane. Ju si një partner potencial i ekipit në kredi mund të përfitoni nga shërbimet tona dhe ende fitoni komisione të mira.

image-teampartner-01

Ne ofrojmë partneritet të ekipit për personat në vijim, firmave dhe kompanive:

 • Nuk ka përvojë të industrisë apo trajnim optimale të nevojshme për këmbyesve të karrierës.
 • Këshilltarë financiar
 • Këshilltarë i sigurimit
 • Ndërmjetës i sigurimit
 • Ndërmjetës të pasurive të patundshme
 • Llogaritarë
 • Pronarë agjencie
 • Pronarë garazhe
 • Ideal si një punë anësor

Përparësitë tona për ju si një partner të ekipit

 • Shumë fitimprurës komisionit dhe bonus pagesave
 • Një koncept optimal për mbikqyrjen e klientëve.
 • Ju jeni fleksibil dhe mund të punoni kur të doni
 • Asnjë investim i nevojshëm
 • Trajnim i mbrenshëm dhe zhvillim
 • Potencial të madh të tregut

Tani bëhuni partner ekipi

image-teampartner-02

Ne ju mirëpresim dhe gëzohemi për aplikimin tuaj. Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe klikoni "Identifikohu".